Meripäivä

Posted on

Meripäivänä laivalla oli jälleen aikaa huilahtaa ja nukkua pitkään ennen huomista Kotoriin saapumista. Mielenkiintoinen laivan teatterissa pidetty tapahtuma oli käydä kuuntelemassa kapteenin corneria, jossa laivan päällystö kapteenin kanssa vastaili matkustajien kysymyksiin.

Ulkona altailla ja aurinkotuoleilla riitti ruuhkaa ja pienestä laivan koosta johtuen oli hieman haastavaa löytää itselleen aurinkotuolia, mutta onneksi saimme löydettyä parit ja sai vain nauttia olostaan kylmä juoma vierellään.

Laivaan tullessa olimme ostaneet kolmen erikoisravintolan paketin ja viimeiseksi ravintolaksi tälle matkalle olimme valinneet Izumi-ravintolan, joka on tyyliltään japanilainen tarjoten mm. sushia. Ravintolan erikoisuus on ehdottomasti mahdollisuus tilata kuuma kivi pöytään ja haluamansa lihat/vihannekset sekä kypsentää ruokansa itse. Ostamaamme pakettiin kuului tietty summa per henkilö, jolla sai valita listalta tuotteita ja tarvittaessa loppu erotus maksettaisiin hyttilaskuun. Normaalisti ravintola on á la carte -tyyppinen eli jokainen annos maksaa kattausmaksun lisäksi.

Kokeilimme alkuun lajitelmaa susheja ja pääruuaksi otimme kuumalla kivellä valmistettavaksi kanaa ja härkää sekä jälkiruuaksi jäätelöannokset. Ja vaikka et osaisi syödä puikkojen kanssa, tuovat tarjoilijat tarvittaessa pöytään haarukan ja veitsen. Samoin sushien ja kuuman kiven kanssa on suositeltavaa jakaa annokset, koska ne ovat tosi täyttäviä.

Kuvia päivästä
(klikkaamalla kuvaa saat isomman kuvan)