Khasab, Oman

Posted on

Aamulla sai nukkua lähes rauhassa, kun otimme aamupalan hyttiiin toimitettuna ja huonepalvelu tulikin 15 minuuttia aikasemmin, jolloin molemmat olivat saada sydärin ovenkoputukseen.

Ulkona aamu oli aurinkoinen ja helteisen kuuma. Laivayhtiö tarjosi veloituksettoman kuljetuksen sataman ja Khasabin kaupungin välillä. Vaatimattomassa kaupungissa tosin ei paljoa ollut nähtävää, kuin muutamia turistikrääsää myyviä kauppoja, pieni tori, kivitaloja ja moskeija. Haimme muutaman matkamuiston kohteesta ja lähdimme aika pian takaisin laivalle nauttimaan sen palveluista. Loppupäivä meni mukavasti nauttiessa allasosaston rauhassa, kun monet olivat edelleen kaupungissa.

Illaksi menimme syömään Chops Grillen pihviravintolaan, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä myös muilla Royal Caribbeanin laivoilla. Illallisen jälkeen oli vielä vuorossa joka ilta oleva show ja tällä kertaa sai nauraa naama kipeänä yhden miehen standup-showta. Illalla hyttiin oli myös tuotu kutsu Top Tier iltaan, joka on tarkoitettu Royal Caribbeanin Crown & Anchor jäsenille, jotka ovat vähintään platinum-tasolla.

Päivän kohde