Caymanin kauniit rannat

Posted on

Jamaican jälkeen Grand Cayman oli kuin paratiisi, kukaan ei tyrkyttänyt mitään ja vesi oli jälleen kauniin
sinistä aivan pohjaan asti. Kiertelimme kaupungissa noutamassa opaskirjan ilmaisia lahjoja ja nauttimassa
margaritat persoonallisessa Margaritaville baarissa. Virkistyneinä oli kiva kierrellä ja nauttia kaupungin
tarjonnasta ja arkkitehtuurista. Helteestä johtuen emme tosin olleet koko päivää ja samalla piti varoa
uudelleen palamista. Tarjolla olisi ollut kyytipalveluja saaren pisimmälle hiekkarannallekin, 7 miles
beachille.

Laivaan palattuamme alkoi taivaalle kertymään tummia sadepilviä ja jossain kohtaa iltapäivää vettä tuli koko taivaan täydeltä tehden ilmasta todella hiostavan kostean. Viihdyimmekin suurimman osan illasta sisätiloissa ja kävimme ostamassa itselleni kaula­ ja ranneketjut ja samalla sain annettua poikaystävälleni toisen samanlaisen ketjun. Samalla korua mitatessa tuli juttua myyjän kanssa Suomesta ja he olivat erittäin
kiinnostuneita uudesta Oasis of the seas laivasta sekä sen rakentamisesta Suomessa.

Illallispöydässä otimme kuvia taas salista ja henkilökunnasta, sekä samalla tuli juttua, että olimme Suomesta. Päätarjoilija kertoikin meistä viereisille pöydille, että olemme sieltä kaupungista ja maasta josta heidän uusi uljas laiva on tulossa. Viereisestä pöydästä meidän kanssa juttelikin pitkän tovin perheensä kanssa New Yorkista tullut pörssimeklari sekä hän oli myös erittäin kiinnostunut uuden laivan rakentamisesta. Päivällisen kruunasi yhtäkiä salin PA­järjestelmistä alkanut Robert Milesin “Children” kappale ja showna kokit esittäytyivät koko salille.

Viimeiseksi nautimme erittäin tasokkaasta ja huumoripitoisesta Espanjalaisesta showsta, jossa koomikko El Caucho esitti monia erilaisia ohjelmanumeroita showsaan. Huomenna olisimme Meksikossa.

Kuvia päivästä
(saat isomman kuvan klikkaamalla kuvaa)